Tráva

Bojiste-letni-kino-2024-FB-event-10
Kategorie:
Letní kino
Datum:
sobota, 31. srpen 2024 20:30

PROMÍTÁNÍ Z PERSONÁLNÍCH DŮVODŮ ZRUŠENO. OMLOUVÁME SE A DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ.

Reefer Madness - slavný muzikál, který byl uváděn v Los Angeles historicky nejdelší dobu. Film se odehrává v malém americkém městě roku 1936, v době, kdy se mládež začala pohupovat na vlnách marihuanového opojení. Rodiče středoškoláků jsou pozváni do posluchárny místní školy, aby vyslechli přednášku Lektora (Alan Cumming) o šokující drogové zkáze, která se šíří mezi studenty. Fanaticky se snaží přesvědčit rodiče o restriktivních opatřeních, která se musí podniknout dříve, než staré dobré Spojené státy podlehnou hrozbě odporné MARIHUANY! Jeden šluk trávy přece vyvolává v člověku manickou energii, sexuální nespoutanost a šílenství!

Tráva je drsná komedie o hodných dětech, které sejdou na špatnou cestu do pekelných hlubin marihuanového a sexuálního šílenství. Ve filmu se střídají černobílé záběry, ve kterých je použito odlišné světlo, se zářivými a sytými barvami. Záměrem bylo přiblížit se tak muzikálům ze 40. a 50. let. Film měl světovou premiéru loni na festivalu nezávislých filmů Sundance. 

Vstupné: 120,-

Nápoje a občerstvení zajištěno, promítáme za každého počasí. V areálu je možné zdarma parkovat i stanovat.
35mm pásy
Komentované prohlídky promítárny, úvodní slovo.
 
 

Seznam termínů

  • sobota, 31. srpen 2024 20:30

Powered by iCagenda

Tento web používá technické cookie, které zajišťují základní technickou funkčnost webu a analytické cookie od Google Analytics, které využíváme pro generování anonymních statistik o používání našeho webu. Tyto informace využíváme pouze pro interní potřeby a dále je s nikým nesdílíme.