Elektrick Mann

Kategorie:
Backstage
Datum:
pátek, 13. září 2024 19:00

Pozor! Omlouváme se, ale vzhledem k předpovědi počasí (8°C, déšť a silný vítr) musíme po vzájemné dohodě s kapelou vystoupení zrušit.

O náhradním termínu jednáme. Vstupenky zakoupené v předprodeji si lze ponechat (tj. budou platit na budoucí náhradní termín), nebo je na stránkách smsticket refundovat (nejpozději od zítřka by to mělo být možné).

Ještě jednou se moc omlouváme a děkujeme za pochopení.

Elektrïck Mann je hudební skupina z Valašského Meziříčí zpívající v žánru alkorap, hard-corepunk a hip-hop. Texty jsou nejčastěji komické příběhy, které zažívají jejich hlavní hrdinové - nejčastěji loseři z maloměsta, kteří jsou díky svému otevřenému životnímu stylu konfrontování s realitou života ve státním zřízení, což s sebou přináší velké množství humorných situací... V textech se objevuje celá řada orignálních výrazů a slovních hříček, které kapela převzala z nářečí, častěji je však sama zavedla. Jako jedna z prvních českých hip-hopových kapel použili Elektrïck Mann ve svých textech explicitní výrazy a šokovali svým divokým životním stylem, který otevřeně glosovali ve svých skladbách.

Vstupenky na: www.smsticket.cz

 
 

Seznam termínů

  • pátek, 13. září 2024 19:00

Powered by iCagenda

Tento web používá technické cookie, které zajišťují základní technickou funkčnost webu a analytické cookie od Google Analytics, které využíváme pro generování anonymních statistik o používání našeho webu. Tyto informace využíváme pouze pro interní potřeby a dále je s nikým nesdílíme.